SERVICE Rhspbilddet107APID SKODA BACĂU

Lucrările de complexitate medie,cum ar fi schimb de ulei, plăcuţe de frână, anvelope, etc sunt rezolvate cu maximă operativitate.

RECEPŢIE DIRECTĂhspbilddet119
Un serviciu unic de diagnoză, dedicat fiecărui autoturism în parte şi efectuată cu un echipament tehnic de vârf, menit să vă ofere din prima clipă siguranţa că “sunteţi pe mâini bune”. Noi vă oferim consultanţă, Dvs. decideţi!
hspbilddet121
STAŢIE ITP
La Skoda Bacău beneficiezi de linie ITP acreditată RAR, dotată cu echipament de ultimă generaţie, asigură verificarea tehnică periodică a maşinii Dvs.
hspbilddet111
TINICHIGERIE
În atelierul nostru de tinichigerie maşina dvs. va fi readusă în starea originală. Efectuăm reparaţii de calitate superioară, cu garanţie şi la preţuri accesibile.
hspbilddet112
VOPSITORIE
În vopsitoria noastră ultramodernă utilizăm vopsele ecologice pe bază de apă. Personalul nostru calificat vă garantează realizarea unor lucrări de vopsitorie de cea mai bună calitate.
hspbilddet115TRATAMENTE SPECIALE
Oferiţi-i maşinii dvs. îngrijirea de care are nevoie. Vopseaua îşi pierde strălucirea şi se mătuieşte din cauza căldurii, a frigului sau a prafului. Tratamentele periodice menţin aspectul impecabil al maşinii dvs.
hspbilddet109
DEPOZITARE ROŢI
Uitaţi de efortul de a găsi un loc pentru roţile pe care tocmai le-aţi schimbat! Noi vă asigurăm depozitarea roţilor de iarnă/vară la un preţ special.
hspbilddet99ANVELOPE
Informaţi-vă asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atât vara, cât şi iarna să rulaţi în condiţii de siguranţă.
hspbilddet103SERVICIU TRACTĂRI SKODA BACĂU
Skoda Bacău oferă servicii de tractări auto non-stop şi transport autoturisme, atât local, în cadrul municipiului Bacău, cât şi intern sau internaţional. Tariful pentru aceste servicii este de 1,7 RON+TVA/Km. Dacă doriţi să apelaţi la serviciile noastre ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0234/577.712 sau 0748/ 128.209
hspbilddet105PROGRAMARE TELEFONICĂ
Termenul de programare pentru maşina dvs. il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livrează în timp util şi aşteptarea la recepţie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregătit!
hspbilddet106FINANŢARE – CONSILIERE
Echipa noastră de profesionişti va găsi soluţia optimă pentru ca dvs. să aveţi autoturismul pe care îl doriţi. Porsche Finance Group România furnizează clienţilor săi soluţii rapide şi eficiente pentru achiziţionarea automobilului dorit, potrivit conceptului ” ONE-STOP-SHOP”: achiziţionare directă din showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurări auto şi o gestionare operaţională a flotei auto.
hspbilddet104
SPĂLĂTORIE SKODA BACĂU
Staţia noastră de spălătorie auto utilizează exclusiv produse ecologice pentru înfrumuseţarea maşinii Dvs., atât la exterior cât şi la interior.
hspbilddet120AUTOVEHICULE DE OCAZIE
Echipa noastră Weltauto vă stă la dispoziţie pentru a prelua autovehiculul dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a opta pentru unul nou.
hspbilddet114
AUTOVEHICUL LA SCHMB
Pentru cazuri excepţionale am găsit soluţia deplasării dvs. la birou şi înapoi la noi. – Maşină la schimb, la un preţ special.
hspbilddet110
ACCESORII – SHOP
Pentru fiecare cate ceva! La noi găsiţi oricând articole din domeniile: siguranţă, confort, sport, optică, îmbrăcăminte, antifurt şi multe altele
hspbilddet101
SALA DE AŞTEPTARE CLIENŢI
Vă punem la dispoziţie un spaţiu unde vă puteţi relaxa la o cafea, puteţi naviga pe internet, citi o revistă sau urmări canalul tv preferat într-o ambianţă plăcută şi prietenoasă. Pentru clienţii care vin însoţiţi de copii am amenajat un spaţiu special unde acestia  se pot juca, pot citi o carte sau pot desena.
Bhspbilddet116ANCOMAT
Cel mai simplu mod de vă achita facturile. La noi puteţi plăti imediat cu card.