SERVICII DE VOPSITORIE AUTO

AUTO MOTO INVEST  dispune de atelier propriu de vopsitorie, cu doua cabine de vopsit si 2 zone de servicii%20de%20vopsitoriepregatire in vederea vopsirii, dotate conform standardelor de mediu.

Atelierul de vopsitorie are o capacitate de vopsire de minimum 100 de masini pe luna.

Dotarile tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obtinerea unei calitati superioare a lucrarii, respectandu-se totodata normele UE de protectie a mediului.

Toate zonele de lucru dispun de echipamente ce asigura o curatenie perfecta,??????????????????????????????? iar standul de preparare a vopselelor pe baza de apa, RM-BASF, este computerizat, asigurandu-se astfel obtinerea culorii initiale a autoturismelor.

In termeni tehnici, atelierul de vopsitorie la AUTO MOTO INVEST lucreaza cu varfurile gamei de dotari:

  • cabine de vopsit de ultima generatie;
  • cabine de pregatire a vopsitorie cu sistem de filtrare a aerului;
  • sistem de evacuare a prafului din zona de pregatire a vopsitoriei uscate;
  • sistem profesional de distribuire si filtrare a aerului comprimat.

Profesionalismul oamenilor dublat de calitatea echipamentului conduc la executarea lucrarilor de vopsitorie  la standarde de calitate de fabricant.

 

SERVICII DE TINICHIGERIE


Reparatiile efectuate asupra structurii metalice si de rezistenta a autoturismelor se realizeaza intr-un atelier modern de tinichigerie, ce dispune de 4 posturi de lucru. In cadrul acestui atelier se pot efectua orice tip de reparatii de tinichigerie, capacitatea de lucru ajungand la 70 de masini pe luna.

Atelierul de tinichigerie auto dispune de dotari tehnice moderne conform prevederilor RAR. Normele fabricantului cer ca??????????????????????????????? indreptarea elementelor de caroserie si  lucrarile asupra structurii de rezistenta sa se efectueaze reducand aproape de minim folosirea sudurii si bazandu-se pe folosirea deformarii la rece (utilizand robotul de redresat caroserii – ce permite indreptarea elementelor de caroserie fara demontarea elementelor de tapiterie, faruri etc).

 

In situatia in care este necesara folosirea sudurii, AUTO MOTO INVEST utilizeaza aparate de sudura cu argon, care protejeaza caroseria (incalzeste doar pe suprafete mici).

Pe langa instruirea personalului, calitatea lucrarilor de tinichigerie este data si de dotarea tehnica premium existenta:

  • stand mobil pentru redresare caroserii (Blackhawk) – USA
  • aparat de sudura MIG-MAG
  • aparat de sudura in puncte.

Folosirea echipamentelor de ultima generatie asigura refacerea formei initiale a caroseriei in conformitate cu parametri initiali de fabricant ai masinii cumparate.