TOBE

ŞTIAŢI CĂ?

+ Cele mai importante obiective ale sistemului de evacuare sunt de a reduce zgomotul, de a facilita curgerea lină a gazelor de evacuare către exterior şi de a curăţa gazele de evacuare pentru a asigura respectarea limitelor legale?
+ Fiecare ciclu de combustie al unui motor fără sistem de amortizare a sunetului ar suna la fel de tare ca şi explozia anvelopei unui automobil?
+ Gazele de evacuare ale unui motor pe benzină care funcţionează la parametri optimi, au o temperatură de 800°C sau mai mult? Acestea se răcesc în sistemul de evacuare, având maxim 300°C în momentul în care ies pe ţeava de eşapament.
+ Suporţii flexibili ai evacuării trebuie să fie destul de rezistenţi pentru a menţine sistemul de evacuare în poziţia sa, dar în acelaşi timp destul de elastici pentru a amortiza vibraţiile? Suporţii incorecţi sau poziţionaţi greşit pot duce la deteriorarea sistemului de evacuare şi a podelei automobilului.
+ Un sistem de evacuare trebuie să se potrivească nu numai unui anumit automobil, dar și fiecărei versiuni de motor a acestuia? Când sunt efectuate reparaţii, o piesă de schimb conformă cu sistemul este esenţială pentru a reface întreaga funcţionalitate a sistemului de evacuare.

TOBELE DE EŞAPAMENT ORIGINALE ŠKODA …

…  sunt perfect compatibile cu fiecare model individual de automobil şi cu fiecare variantă individuală de motor.
…  sunt fabricate din materiale rezistente, de calitate superioară, cu grosime optimă.
…  dispun de proprietăţi extrem de bune de protecţie la coroziune, graţie designului lor (de exemplu un sistem integrat de extragere a condensului), şi materialelor utilizate (de exemplu oţel inoxidabil).
…  amortizează zgomotul evacuării peste cerinţele legale, optimizând astfel confortul în timpul călătoriei.
…  permit exploatarea întregii puteri a motorului.
…  sunt uşoare. Acest aspect aduce o contribuţie importantă la optimizarea consumului automobilului.
…  sunt fixate prin intermediul prinderilor cu suspensii autoreglabile, care reacţionează la dilatarea termică a sistemului de evacuare.
…  se îmbină ușor, ceea ce permite înlocuirea rapidă la un preţ rezonabil.

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRĂ

+ Create exact pentru diferitele modele de automobile şi motoare TOBEeee
+ Materiale de calitate superioară, rezistente
+ Un nivel înalt de rezistenţă la coroziune
+ Proprietăţi remarcabile de amortizare a sunetului
+ Suport optim pentru performanţele motorului

PIESELE ORIGINALE ŠKODA

– beneficiază de aceeaşi calitate ca şi componentele utilizate în procesul de fabricaţie al autovehiculului dumneavoastră
– asigură o funcţionare continuă şi concomitentă a tuturor componentelor şi vă oferă cel mai bun nivel posibil de siguranţă, fiabilitate şi performanţă.

Filed under: SKODA BACAU

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!