466145l-545x347-n-9bcdf402

Automarket a asistat la debutul noii generaţii Skoda Superb. Nava amiral a cehilor a fost dezvăluită în cadrul unui eveniment desfăşurat la Praga, cu ocazia căruia am reuşit să stabilim un prim contact şi să răspundem la 7 întrebări despre noul Superb.

Când mai mulţi oameni îmbrăcaţi la costum opresc circulaţia unei străzi din Praga doar pentru ca tu şi alţi cinci jurnalişti să traversaţi, începi să înţelegi importanţa cubului luminat în care te pregăteşti să intri. Iar când vezi că dincolo de pereţii cubului încap 800 de jurnalişti dornici să vadă în premieră mondială dezvelirea noii generaţii Skoda Superb, simţi că modelul ceh este o mândrie naţională. Automarket a luat parte la evenimentul de lansare al sedanului bazat pe platforma lui Volkswagen Passat alături de un număr impresionant de invitaţi.

Încărcătura evenimentului a fost una deosebită, cea de-a treia generaţie Superb fiind cel mai avansat model creat vreodată de Skoda, un adevărat produs emblematic pentru brandul ceh.

După cum spuneam, evenimentul de lansare ne-a adus aproape de noul Superb şi ne-a oferit ocazia de a simţi pe viu nervurile caroseriei desenate de Jozef Kaban, designerul Skoda, precum şi materialele folosite la interior.Aşa cum s-a văzut şi de acasă, Skoda a făcut un pas important faţă de vechiul model, iar asta se simte la fiecare muchie, la fiecare atingere.

AFLĂ MAI MULTE DETALII>>> http://www.skodabacau.ro/kppZl