singur dauna

Îţi plăteşti singur dauna?
Te ajutăm şi noi!

Doar acum beneficiezi de la 20% reducere la piesele originale şi manoperă promoţională.

Ofertă valabilă pentru reparaţiile de tinichigerie realizate în reţeaua service-urilor autorizate de fabricant, până la 31.12.2017.

Reparaţia la calitate ŠKODA
Când un automobil ŠKODA este implicat într-un accident, este vital ca acesta să fie reparat corespunzător, pentru a oferi acelaşi grad de siguranţă pasivă şi pe viitor. O astfel de reparație este posibilă numai în service-urile autorizate de catre fabricant, deoarece numai aici sunt respectate standardele riguroase impuse de către ŠKODA.

Pentru a asigura respectarea standardelor producătorului în reţeaua de service-uri autorizate, ŠKODA a implementat o serie de măsuri, printre care se numără şcolarizarea personalului productiv în sistemul certificat de către producător, cu ajutorul instructorilor certificați, utilizarea echipamentelor de service recomandate de către producător, folosirea documentației de reparație şi a informațiilor tehnice actualizate şi utilizarea pentru reparaţiile de caroserie a pieselor originale.

Piesele originale ŠKODA menţin valoarea automobilului şi se potrivesc perfect fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. Acestea sunt fiabile şi au o calitate ridicată, oferind o mobilitate fără griji. În plus, piesele originale ŠKODA au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ foarte bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.

Filed under: SKODA BACAU

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!