concept%20bosch%20car%20service

Conceptul Bosch Car Service a fost dezvoltat ca urmare a necesității și dorinței clientului final de a se adresa nu numai unui service auto specialist într-un domeniu restrâns, ci unui service generalist, care poate să ofere o gama variată de servicii și produse și să dețină o competență tehnică ridicată pentru diagnoza, reparația și întreținerea celor mai moderne autovehicule. Acest concept reprezintă cea mai nouă materializare a eforturilor firmei Bosch în domeniul service-urilor auto, fiind rezultatul a zeci de ani de experienţă în domeniu și combinând cu succes oferta de produse şi servicii de calitate, acestea concretizându-se la nivel internaţional într-o organizaţie care numără acum peste 14.475 de service-uri partenere.

Astfel firma Bosch îşi propune să ofere şi în România serviciile şi produsele sale de o calitate superioară, la fel ca peste tot în lume. Pentru a asigura disponibilitatea acestor servicii oriunde în ţară, reţeaua Bosch Car Service se află în continuă dezvoltare. În prezent există 53 BCS-uri.

Bosch Car Service oferă clienţilor produse şi servicii de o calitate superioară, componentele şi piesele auto Bosch acoperind majoritatea mărcilor de autovehicule. Diagnosticarea şi intervenţiile profesionale, chiar în cazul celor mai noi modele de autovehicule, sunt realizate cu aparate de testare şi diagnosticare de ultimă generaţie, personalul beneficiind de profunde cunoştinţe tehnice acumulate în centrele de pregătire ale firmei Bosch.

Bosch Car Service vă oferă pe tot parcursul anului acţiuni şi promoţii atractive.

colaj%20concept%20bosch%20car%20service